Kostnadsfritt traditionel skolstart boxning vecka för ungdomarna mellan 12-15 år.

Det finns inga barn som hatar att läsa; det finns bara barn som ännu inte har hittat rätt bok.

”Frank Serafini ”

Så ser vi det på BK Örnen; det finns inga barn som hatar idrott eller fysisk aktiviteter. Alla barn har bara inte hittat rätt fysisk aktivitet.

Alla barn gillar inte att spela fotboll eller hockey och många trivs inte i lagsporter,  vissa tycker om att träna själva och utveckla sig i individuella sporter. 

Samtidigt minskar fysisk aktiviteter på rund av den virtuella världen; videospel och dator tar över och mobiltelefoner tar barnens uppmärksamhet och erbjuder snabba belöningar. 

BK Örnen började sin satsning för ungdomar när pandemin härjade fritt. Endast ungdomar var befriade från samhällets restriktioner och vi kunde ha ungdomsträning.  

Vi märkte nästan omgående att dagens ungdomar var nyfikna och tyckte att boxning var en rolig fysisk aktivitet och att det lockar alla ungdomar oavsett bakgrund. 

Vi såg att barnen kände att de kunde utvecklas och att de tyckte att det var roligt att lära sig bastekniker samtidigt som alla barn blev sedda då vi alltid har många tränare på plats på varje träning. 

Nu har det gått två år och vår ungdomsgrupp har varit stabil och vi får nya ungdomarna som är nyfikna och vill prova på. Det viktigaste är att dom även kommer tillbaka!

Vi anser att det är viktigt att dagens ungdomar får bekanta sig med boxning utan krav på att dom ska tävla eller behöver prestera. 

Vi vill att dom hittar det coola i boxningen, genom att kunna göra något fysiskt, träna med andra och vara i ett socialt sammanhang med andra ungdomar, utan att det är en lagsport. 

Alla vet och tycker att boxning är en cool sport.

Vi startar vecka 33

Ingen förbokning eller förkunskaper behövs.

Måndag den 14 august kl 16.30-17.30

Tisdag 16.30-17.30

Onsdag 16.30-17.30

Torsdag 16.30-17.30

Om du kommer första gång kom gärna ca 15 min innan start för löpande inskrivning.

Ta med gympa kläder, innesko( rena sko) och vattenflaska.